Hvor langt må vi strekke oss med Korona Krisen – og amoralitet?

Hvor langt må vi strekke oss I forhold til koronaviruset på verdensbasis? Og også “sanksjoner” fra Vesten (USA) mot feks Iran nå og Irak 30 år tilbake mm. Hvor lenge skal vi straffe de som er uenig med oss? Hvor lenge kan vi være (seksuet) amoralske og lage AIDS? Korona vet vi ikke hvor kommer fra men det kan sannsynligvis komme pga våre synder. Vi har forstyrret økosystemet og homostasen på globalt basis og vi (USA og ALLE som stemmer på Trump) får økonomisystemet også til å bli forstyrret. Vi kan ikke fortsette å være amoralske og ikke høre på Gud. Gud sa til Adam: “Gå ned fra den (Paradis) alle sammen, fiender til hverandre, og jeg sender dere et ord … så han som hører på, det er ingen frykt på han, jeg er den tilgivende”. Noe lignende. Når man vil ha Gullet, følger Dragen med og USA MÅ velge: Allah og Menn, eller Demokratiet og Feminister (og feks Korona).Edit or delete this

72 kapittel: Og vi (Jinniene) rørte himmelen, vi fant den fylt av strenge voktere og skinnende, brennende stjerner (som ildkuler). Og vi pleide (før) å sitte på noen av dens plasser for å lytte (til himmelens underretninger), men om noen prøver å lytte nå, vil han finne en ildkule (ventende) på ham i bakhold. Og vi vet ikke om det er bestemt noe ille for dem på jorden (med vår begrensning), eller om det av Herren deres er bestemt noe godt for dem. Og blant oss er noen rettskafne, og blant oss er noen utenom det (djevelske); vi var (vandret) på forskjellige veier.

Leave a Reply