Frisk og Rask

Knut er snill, sier jeg som Hersketeknikk. Han er flink.

Han sa til Fastlegen når vi var der, derhvor han gikk inn med meg på TVANG: “Mustafa har alltid hatt dårlig balanse”. Jeg klarte ikke å svare på dette adekvat for dette har ikke vært Tema for meg (nesten). Men nå vet jeg hva jeg skal si til Dommeren.

Jeg gikk inn på Sykehus som jeg sa på Avhør på Dikemark i 2009: “Jeg er ikke Frisk og Rask. Jeg er Frisk men ikke Rask”. Politimannen lo. Og hvis jeg går ut er det fordi: “1. Jeg suksessfult lager Defensivt Våpen til Politiet (som Lovet i 2009) mot Helsevesenet og at jeg går ut av dette Livet i drapsforsøket til Helsevesenet på meg. 2. Jeg lager Defensivt Våpen og overlever drapsforsøket dems på meg. 3. Jeg havner i forvaring? Fengsel. Men det går vel ikke. Dere har fått sjansen i begynnelsen av 2009.

Som jeg sa i 2009: “Kjappt og enkelt (Dame). Effektivt (Allah). Fryktløst og destruktivt (Mann).”

Haha! Jeg har tydeligvis fått oppreisning hver gang jeg sloss-defensivt. Det er liksom det finnes to typer “kjærlighet”: “1. Lengsel 2. Fruisjon”.

Dvs. Jeg er en Tung Soldat med mye hitpoints og Treg altså, men jeg er Var Frisk og også med god balanse. Jeg var elegant som en katt, som er Aspergere.

Leave a Reply