Skjelvet

5:105 Å, dere troende! Ta vare på dere selv, ingen forvillet person kan gjøre dere noen skade hvis dere er rettledet. Til Allah skal dere alle vende tilbake, så vil Han opplyse dere om alt det dere pleide å gjøre.

De forvillede (Myke Kamp Kunstnere) kan ikke skade de Troende (Harde Kamp Kunstnere) fordi de Troende gir av seg selv – Kamp Kunstnere – og Allah sier: و ان لمن الحجارة ما يتفجر منه الاعين. Men Irakiske offisere i militæret er feite og du er også litt feit, de var smidige og slanke men de er ikke det lenger, de er noen kommandører (Imamer – Ledere) men de er Muslimer ikke Troende. Du er Muslim ikke Troende, eller halv Muslim og halv Troende.

Religionen heter Islam ikke Imaan.

Jeg kjenner en Myk Kampkunstner, en BJJ Profesjonell Kunstner, og BJJ heter: “Underkastelses Kunsten”. Jeg sa til han jeg slår deg en gang og du slår meg en gang som han kalte subbe, du sier du er Myk Kampkunstner ikke sant? Han “Trodde” han var Sterkere uten å faktisk være Troende. Men han samtykket ikke fordi han ville ikke “skade meg” – derhvor Allah beskyttet meg, det var Ikke han som skånet meg – men så sa jeg til han: Siden du driver med Myk Kamsptil får du slå meg mykt, og jeg slår deg Hardt siden jeg er Hard Kamp Kunstner. … Men historien har mer dybe: Jeg fikk starte og slo han med albuen, og fordi det var albuen var det det som heter på engelsk en “bash” et sjokkerende/ristende/forvirrende skag som ristet “røttene” hans – jeg avrota han. Litt depressiv (jeg så det på ansiktet hans) slo han meg Mykt. Og underkastet seg til Allah med sin handling. Og det er et av disse øyeblikkene hans historie starter…

63:4 (Å, du menneske!) Når du ser dem, vil deres fysikk (høyde og ytre preg) fornøye deg, og hvis de snakker, lytter du nøye etter deres ord (de vil virke rimelige for deg, men sannheten er at) de er som stokker som står ved en veggs støtte, de tenker at enhver høy lyd er (en hjemsøkelse av og katastrofe) for dem. De (hyklerne) er fienden (deres), så vær på vakt mot dem. Måtte Allah ruinere dem! Hvor hen vandrer de forvillet?

99:1 Når jorden blir voldsomt rystet med sitt kraftige jordskjelv
99:2 og jorden kaster ut alle sine byrder
99:3 og mennesket (helt ute av seg) vil si: «Hva er det med den?»,
99:4 på denne dag vil den selv underrette om alle sine hendelser
99:5 fordi Herren din vil la den (tale ved) raske tegn.
99:6 På denne dag vil folk komme ut i forskjellige grupper (i ulike tilstander), sånn at deres handlinger skal bli vist dem.
99:7 Den som har gjort noe fromt lik et støvfnugg, vil se det!
99:8 Og den som har gjort noe nedrig lik et støvfnugg, vil se også det!

Leave a Reply