Irakisk Falk, Norsk Løve og Griff

Historie om Kampen mellom det gode og det onde:
Faren min er Engel-sk (god) fordi han sloss mot Saddam Hussein og deretter kom Familien min etter Faren min til Norge. Moren min er jeg kaller Demonisk (hvis du kan bevise det; ond) og elsker meg. Jeg er eldste sønn i Familien og som Muslimske barn og andre barn har jeg en fot i Vesten, og den andre i Irak.

Jeg er ikke ingenting for det, og jeg er Heller Ikke Mannen / Allah. Begge er umenneskelige krav og Profeten Muhammed har ingen Guttebarn som arver han – og hverken Norske eller Irakiske er “Menn” uansett hva de sier og gjør og må underkaste seg til Mannen når de ber om bråk. Dette er ikke et spørsmål.

Det Irakiske våpenskjoldet er en Falk, og det Norske våpenskjoldet er en Løve. Derfor er jeg en Griff (Løve med vinger og ørnenebb). Jeg er også usynlig som en Ninja, og en Ninja er ikke Ingenting. Jeg sa, og mitt ord etter Allah er Loven at: Respekter meg, eller Frykt meg. Det er ikke urimelig.

Jeg er også I-rsk (Irakisk Norsk) ikke Norsk Iraker og er spesiell fordi jeg har Asperger Syndrom. Dette er ikke en sykdom. Jeg har rødt hår og det brenner, og dere har behandlet meg dårlig hele livet så nå er Allah veldig Sint. Dere har tatt Hamburger Brød fra Irak, og dere har ikke betalt prisen. Dere har drapsforsøkt meg og torturert meg, og jeg er en Norsk statsborger.

Hvorfor skal jeg ikke drepe dere? Dere får ikke ignorere meg. Ondskap blomstrer når gode menn gjør ingenting.

Leave a Reply