Stående Liggende og Sittende

Brev til Aspergerjente som lovpriser Personalet.

Helene. Du forholder deg ikke til dem “stående”, selvom du er sta / stående er de liggende. Og de har sex med griser der de bryter med dem i gjørma og du er uttafor gjørmebingen og de “integrerer” deg (tvinger deg) til å gå inn i gjørme grise bingen og spille bingo og ha sex med gamle damer og menn når du selv er gammel. Nå får du bare dritt av dem, og når de har tvunget deg til å bøye deg til dem (når du blir lutrygga) slutter de å gi deg dritt – men da har du selv blitt dritt (pga tvang/integrering).

Asperger er funksjonshemmet men ikke fordi de er knust, men fordi Psykiateren din Knuser deg sammen med de rundt deg. Du har førsterett på alt, ikke grisene – og de må finne seg i at de er griser. Og de skal bli kalt griser som bryter i gjørma for det er det de er.

Leave a Reply