Sprøyte i Rompa

Før fikk jeg Høy Dose medisiner, fordi ifølge sykepleierene/meg jeg hadde stor Vilje-Styrke og den skulle balanseres Direkte. Direkte vil si med kommandoer og integrering, dvs Tvang. De var/er ikke i ‘posisjon’ til det som i et sjakkbrett. De kunne bare være ‘influensers’ og spørre Allah. Til slutt jeg er bare en “sucker”, eller en gentlemann, og totalt ikke en Fighter eller Militær, og fritatt for Tjeneste i Fredstid og Krigstid. Dere kan ikke Kommandere meg. Snille mennesker skal behandles bra, dette er ikke et spørsmål. Er min feil at jeg ville ikke elske dere ved å speile dere med “Myk Drap” i veldig lang tid, også “Hard Draps-Forsøk” til slutt? Hvordan kan jeg ville det nå? Hvordan aka Wisdom er Jomfrudom, og nå har jeg blitt voldtatt av Vann-Tro (Vannet ut).

Det var en “Norsk Dame” og en “Irakisk Dame” som Kranglet om hvor sønnen skulle Integreres, hvor han skulle vokse opp, begge gråt for sønnen og sa det er min sønn. Til slutt sa Imam Ali: “Jeg skal gi hver dame av dere 50% av sønnen, bokstavelig, rive han i to. Og det er Loven”. Da gråt en dame, hun sa: “Nei, gi barnet til den andre dama, jeg vil ikke ha han (delt i to)”. Da fikk damen som gråt, barnet, pga Kjærleik 🙂

Det er uønska at de “spør” agressivt: “Samarbeid med oss i å miste Æren din fordi Ære finnes ikke. Hvilket organ i Kroppen har ansvar for Ære? Spør de. Og du du skal få det vondt! Hva?! Tror du på Allah?! Vi skjønner ingenting (i det hele tatt), men vi er uenige!! Du skal vaske føttene våre, fordi Jesus gjør det!!

Bokstavelig talt. Men jeg er ikke Jesus, heller ikke Ingenting.

De har bestemt, jeg skal få mindre dose i skulderen, sjeldnere, og ikke høy dose i rompa og også skulderen som de ville. De er “mindre offensive” nå, og vil trekke seg tilbake. Men det får de ikke Lov til. Øre finnes ikke nå lenger. Men jeg skal ha, alle skal ha rettferdighet, og dvs 3 Kroner og noen Ører.

Jeg konfiskerer pengene til Trump og alle rike mennesker, og fordeler dem jevnt. Jeg sa: “Trump skal dø en myk død. Og han og Psykologen min skal gråte av Frykt for Allah. Jeg gjør ikke Glede, eller vasker føtter.”

Leave a Reply