Justice is Coming – Chosen vs. Hoshos


Det er to brødre som sloss med hverandre I Fast and Furious 9 som skal komme 2020, de er Master Assasins, de beste sjåførene og jeg vet ikke hva. Dom (Storebroren) skal? Drepe lillebroren med navn jeg ikke Husker – de sier det i videoen.

Omtrent 4-5 år tilbake da det fortsatt var energi i meg i starten på det såkalte “intern Jihad” Fasen, da jeg ikke hadde blitt funksjonshemma enda, ba jeg Behavioristen Monica Vandbakk om å først Trene meg opp i f.eks. Karate i de kommende årene, og etterpå skulle jeg sloss mot Broren min til Døden og dette skulle taes opp på video og være en aya – et vers – på video for de kommende generasjonene og dette er død for ære og kjærlighet, ikke søken etter smerte som Psykologen på Dikemark Trodde om meg og sa; “Ikke oppsøk smerte”. Jeg svarte med en gang: “Jeg søker ikke smerte (men ære og kjærlighet)”. Dette skulle Monica sette opp. Monica gråt for det var nåde fra Allah, den uimotståelige, men hun hørte ikke på Hjertet sitt og sa: “Nei, jeg kan ikke.”

Sivile er ikke Krigere, den som går inn veien til Kampstil må forstå dette er noe Dyrisk, Voldelig, Smertefullt og Farlig. De må forstå det og akseptere det. Som Krekar sa at de som reiser til Syria for å gjøre Jihad, de må ikke komme tilbake til Norge selvom de bare feier gata der. Krigere er som Trær, de lager Oksygen og rammer stien inn i skogen for at folk kan gå inn – derhvor folk lager Co2. Monica, Den Norske Soldaten Broren min og Staten generllt har drapsforsøket meg etter tortur, og ved Loven jeg har lov til å forsvare meg. Og jeg kan forsvare meg overfor Loven selv, og knekke ned Trump og Norge og til og med Allah og alle feminister, hvis jeg ikke gjør det er jeg Sexy. Ok? Ikke si at jeg er Feit! Forstår du? … Jeg kan ta bare en Kone, og ikke mange Koner og det er min Vilje-Styrke som dere kjemper så Mykt og Hardt imot.

Det har alltid vært Ordet at jeg ikke skal Straffe Kafirene, for de er jo redde. Men Loven, som angriper meg, den kunne og kan jeg straffe. Broren min har den Norske Loven bak ryggen, men jeg har Allah bak ryggen. Dere kødder ikke med Allah. Helvettes Engler er alltid farligere enn Paradisets Engler og vi må respektere det faktumet og vise Kjærlighet for Helvette Englene kan snu Jorda opp ned på Allah’s kommando – ikke at de skal gjøre det. Jeg er redd for at Joachim skal “ta ut sine demoner” og slippe dem løst på meg Fysisk. Og dere er dritt redde for å ha gjort en offensiv mot Meg og Irak, og ifølge Bjørn innført Narkotika inn i Irak – og dere skal være redd.

Vesten trenger en fiende, Østen trenger en som hjelper til. I Irak sier vi: “Jeg henta deg til Hjelp, og du dukka opp Farao”. Vi vil ikke ha bråk. Respektert Allah og Imamer og Lærde. Lærde skal Frykte Allah av Tortur han kan påføre og som de “ser” som Lærde, eller Respektere han og gjøre hans Vilje: Godhet. Godhet er ikke at han vasker deres føtter som dere Tror Jesus gjør. Jeg kommer ikke med Fred, men et Sverd, sa Jesus.

Leave a Reply