Tri-angulering (?)

Passiv-Agressiv/Forvirret, Def. Og Off.

Hei 🙂 Dette er et vedlegg til Dommeneren slik at vi ikke går glipp av noe, fordi jeg har utviklet min personlighet siden starten av rettssaken.

Jeg ringte Politimannen, og Faren min, jeg føler de er Passiv-Agressive. Det er Statens Jobb å være Agressive (inkludert å lyve?) som Suverene Stater og det er Muslimenes/Underkasterenes Jobb å være Defensive med å Vende Det andre Kinnet til, eller å Blokkere Hardt som også er Defensivt. Det er ikke Lov å være Offensiv aka Paranoid (uten å utføre en jobb og man er redd og søker Allah ernæring), og Staten eller godhjerta Muslimer og Underkastere ønsker det ikke velkommen.

Staten har ikke Lov til å likestille meg som Muslim med andre Kriminelle og dette kritiserer og advarer Allah Staten og alle mot, selvom, eller bare fordi jeg er godhjerta og Defensiv. En Psykopat som lekker agressivitet er ikke det samme som meg som lekker honning og sukker «fordi jeg er feit» og har sukker syke fordi jeg har fått mye kjærlighet av Moren min og Faren min – så mye at jeg vil hjelpe til, selvom det er gjennom at jeg blir drapsforsøk for kjærligheten. Bier som Lager Honning Stikker også.

En Mann med utover-tiss eller innover-tiss ber om unnskyldning når han gjør feil. Dere har ikke lov til å være Offensive mot meg i begynnelsen inkludert «tausehetsplikt» aka løgn, og deretter Passiv-Agressive etterpå derhvor dere er avslørt nå. Dere kan ikke stikke vekk, fort eller sakte, enten dere kan mentalisere eller ikke, bare hvis jeg sier det er greit. Allah gir meg den retten nå. Norge er ikke Allah. Allah er Suveren og Norge også, men Allah gjør ikke feil. Alle har lov til å Prøve seg på Allah eller bli en Underkaster/Muslim. Allah kan være Keiseren, Norge kan være et Kongedømme med sin Konge som hører på Keiseren. Den Norske Konge Familien husker jeg er Kristne og Hører på den Monoteistiske Guden, den eneste Guden. … 

Tror folk de kan si vi er Troende uten å bli Testet? – Qur’anen.

De som Torturerer (det står ikke drapsforsøket, men jeg sier det) de Troende menn og Troende Kvinner og angrer ikke deretter, for dem er det Helvette Straff (etterpå), og Ildens Straff (nå). Dere må angre. … Imamen Sheikh Mahmoud Jalloul sier: Ingen skal brenne. … Men ikke test Allahs grenser som sprettene hunder bare fordi han er Barmhjertig. 

Hvis Islam (og Troende og Ex-Troende) og Koranen forsvinner, i hvilken tale skal dere tro på etter det? Sier Allah.

Leave a Reply