Slue Mennesker

En konkret ting er at dette er en klage mot Helsevesenet og Barnevernet, spesielt Barnevernet fordi de har i går forstyrret Freden til en Muslims Familie og gav det Tro-løse dualistiske valget til Kona mellom Barna og Faren. Moren valgte Barna.

Faren var sikkert slu og vi vet-ikke om han er god eller dårlig. Men han pakket sine ting og tok bønne teppet sitt og dro, og det er ikke-lett å be, og når du oppfyller plikten din mot Allah kan dine handlinger bli akseptert, fordi: «Bønn er Søylen til Religionen/Loven, hvis den blir akseptert blir alt annet akseptert».

Muslimene bøyer seg i bønn ideelt med rompa opp, og derhvor Allah kommer aldri stikke dama bakifra og de drømmer om dette, truer Helsevesenet og Systemet som Tror de er Allah eller er rebelske meg med sprøyte i Rompa bokstavelig talt.

Systemet er feilbarlig, og det er ikke-Allah og et program fungerer hvis det er 100% nedlastet og installert, jeg drømmer om en dag hvor vi ikke-trenger Organiserte Slue Mennesker, men akkurat nå kan vi ikke-fikse situasjoner med å splitte familier – som oss og den Irakiske Familien.

Zen er å tenke. Dvs: 1. Ikke tenke 2. Tenke 3. Ikke-Tenke … Jeg Tror valg nr. 3 det samme som Tomhet som vi består av hovedsakelig Fysisk, det kler Staten at den er Tom, men Tomhet er Kilden til Kjærlighet og det er ikke-Kjærlighet at Muslimske Familier blir splittet. Jeg Tror Faren tolerer ikke-kjærlighet, men barna ikke-tolerer det.

Allah sier: Gjør dere Muslimene som de Kriminelle? Hvordan dømmer dere.

Fakta er at jeg har blitt Torturert og Drapsforsøkt siden jeg var 17 år ved Irak Krigen fordi jeg levde ifølge ikke-tenkings prinsippet som en murid. Selvom dette brevet blir introdusert som en Klage er det en ikke-klage og jeg er Defensiv og ikke-offensiv. Og Zen er: Ikke 1, ikke 2 og ikke 3.

Konklusjon: Bare fordi Moren og Barna er snille, la oss si Defensive, betyr det ikke at vi kan alle bli Defensive? Hvem har gitt Staten rett over Irakere? Vi er alle Frie Mennesker. Det sier noe om hvor voksent Barnevernet er når de hører på barn som har ADHD om at Faren er slem. … Jeg spurte en Norsk-Marrokansk jente som heter Mira og hun er litt eldre enn meng og har ikke ADHD, om Stefaren Hennes var slem. Hun sa: “Ja”. Da sa jeg: “Var han slem eller streng?” Hun sa: “Streng”. Streng er bra. Vi trenger Kontrollert og Streng. Hvis ikke forstyrrer vi Balansen i universet og vi går bakover. Vi må være takknemlig for alt, også å ha slue mennesker i vårt nærvær og takke Allah for at de er kontrollert av Han.

Leave a Reply