Menn og Ansvar

Rettigheter og Ansvar. Folk (damer og menn) snakker om rettigheter, men ikke om Ansvar. Menn må velge Ansvar, og trekke en ting eller bære en ting som flokkdyr og trekkhunder vi er, men det må Menn og Gutter velge selv. Eller biter deg seg i armen som en Autist gjør her, eller andre som selv-skader. Kvinner får barn, og får passe på barn og det er dems ansvar. … Så vi sier til Gutter og Menn; du er Shizofren, Shizoid, Psykopat, ubrukelig, uønska og du skal være under tvang – som de gjorde før og seksjonerte Pasienter i et lager. Da tenker Mannen, ja, da får jeg gå hjem og spille PC spill og faktisk .. ja, gjøre noe JEG har lyst til å gjøre. Hvorfor (hva er logikken) skal jeg gidde å møte opp på samtaler og høre på deg snakke og høre deg si nei gjennom å ikke si noe? Vekten jeg Mustafa trekker er ikke syndere som får … tar Allah’s skatter og jeg er ikke et offer for dems uvitenhet. Jeg er ikke Jesus, og ikke Ingenting/ball, og Jesus dør ikke for Synderne. Og vi kan ikke alle bli damer of forgude damene, det er ikke holdbart, menn liker det ikke og ihvertfall ikke damer.

Comment to The Video on an INFP group:
I just got a quote on an App, of daily quotes. The Prophet Muhammed says: On The Day of Resurrection The Ink of The Scholars will be wighed up against The Blood of martyrs, and The Ink of The Scholars will Preponderate (aka Demograph? … Democrasy) over The Blood of Martyrs. …. Plato said: Cities will never know Peace until Philosophers become Kings, and Kings Philosophers. … So I think Kings are “The Best” of us, and Strongest, therefore thei’r leaders, but still not Philosophers. … Like one Warrior can takemdown 20 Philosophers, though Philosophers are right. This is where INFPs aka Crusaders comes in. I call Fi for slip, as Freudian slip, or also it is a boxing term for “resistantly Falling Down”. And if I fall for someone, is it not because I love Them? … Thinking is good. Love is Wisdom. Hate is Foolish.

Leave a Reply