Jeg, FB/Mennesker og “Loven”

Qur’an Sahih International: And [he was told], “Throw down your staff.” But when he saw it writhing as if it were a snake, he turned in flight and did not return. [Allah said], “O Moses, fear not. Indeed, in My presence the messengers do not fear.

Face Book overbelaster meg med at jeg skal Lese dems uendelige Ord. Og det gjør jeg ikke. Jeg ber dem om å Lese Koranen (den er Kort). Jeg ber dem om å behandle meg som et Menneske. Og som Menneske er jeg Torturert og draps frorsøkt av disse ordene dems som er bare Tull – Og jeg er ikke likestille med Trump og andre Dårlige Mennesker.

Er jeg likestilt med Trump fordi jeg “advarer med Helvette” og Trump tar oss med til Paradis? Faktiske, hvilket Paradis er det Trump snakker om når han kommer på TV og sier at han er en drittsekk og løgner foran alle sammen, og alle sammen er redd for Loven og han. Men det går ikke an å være redd for Både Allah og Trump. Allah er bare en, ikke to. Loven er Allah’s Love og Jeg Driter I Trumps Lov og Face Books Lov fordi den diskriminerer mellom Irakere og Trump’s Lov. Faktisk er alle mennesker Like overfor Loven. Og Hvis Trump er en god person får han som Fortjent. Og Irakerer er ikke døden og “de skal drepe hverandre” mens når jeg sier sannheten om Trump blir jeg bannet. Sannheten er det Trump sier om seg selv: JEG ER EN DRITT SEKK og jeg kontroller hele verden! Alle er redd for meg. Jeg Driter i om verden drar til Helvette. Jeg vil bare at alle skal Tjene meg og vaske mitt Toalett! Muwhahahah!

Allah sier: O mankind, indeed We have created you from male and female and made you peoples and tribes that you may know one another. Indeed, the most noble of you in the sight of Allah is the most righteous of you. Indeed, Allah is Knowing and Acquainted.

De sier: You recently posted something that violates Facebook’s policies, so you’ve been temporarily blocked from using this feature. For more information, visit the Help Centre.

To avoid being blocked again, please make sure that you’ve read and understand Facebook’s Community Standards.The block will be active for 3 hours more.

If you think that this doesn’t go against our Community Standards, let us know.

Jeg skal IKKE lese dems Ord. Jeg sa til Politiet:” Jeg kan ikke mangel kompliserte Ord. Jeg liker ikke å samle på Ord. Men at Ord skal samle på meg.”

Så gjør som du blir fortalt.

Leave a Reply