Allianse med Politiet

الرِّجَالُ قَوَّامُونَ عَلَى النِّسَاءِ بِمَا فَضَّلَ اللَّهُ بَعْضَهُمْ عَلَىٰ بَعْضٍ وَبِمَا أَنْفَقُوا مِنْ أَمْوَالِهِمْ ۚ فَالصَّالِحَاتُ قَانِتَاتٌ حَافِظَاتٌ لِلْغَيْبِ بِمَا حَفِظَ اللَّهُ ۚ وَاللَّاتِي تَخَافُونَ نُشُوزَهُنَّ فَعِظُوهُنَّ وَاهْجُرُوهُنَّ فِي الْمَضَاجِعِ وَاضْرِبُوهُنَّ ۖ فَإِنْ أَطَعْنَكُمْ فَلَا تَبْغُوا عَلَيْهِنَّ سَبِيلًا ۗ إِنَّ اللَّهَ كَانَ عَلِيًّا كَبِيرًا

3:34 Menn er kvinners formyndere med hva Allah har preferert noen av dem over noen, og det de bruker sine penger. Så de brukbare hustruene er “X” og de har memorert det ukjente, med det allah har tatt vare på og memorert. Og de kvinnene dere er redd for dems «ukjent” – disipliner dem (inkludert slå dem).

Mine Ord: Vi går i linje, og jeg følger etter faren min sin Linje. Han heter Mahmood Al-Saedy. Videre; Staten er Dama mi. Ekteskapskontrakten er min ære og alle mine ord eller bare en A4 Brev 2009. Det er en veldig slem dame og det kan diskuteres. Hun ba meg om hjelp før ekteskapet, og brev 2009 kom. En Gentlemann sier ikke Nei til en Lady i nød. Men en dame med hår på leggen, eller en man uten hår på leggen er ikke mitt ansvar (som syklister). Syklistene «representerer» det 3D valget men er bare død vekt og Gay and beyond.

Politiet og Helsevernet henviste meg videre til NAV, og de sa Vergen skulle kontakte saksbehandleren der på min vegne fordi jeg skulle ha noe Positivt tilbake for mitt Arbeid av Defensivt Våpen mot Helsevesent og at Kristne skal betale beskyttelsespenger for mitt Defensive Våpen og at Shia Militsen beskytter Verden mot dens Angrep og USAs Export av Narkotika. Det er Kaos. Cut The Chase og hør på Allah – Bare Allah. Og jeg hører Irak er vanæret spesielt Shia Militsen og min Basra, og Politikkere vil ta ansvar.

Hvis dere ber om Tvang eller skjuler intensjonen deres (og ber om Tvang) får dere fortsatt det dere ber om. *Setter på uglesynet*

Dette er ikke en «Klage», jeg spør og tilber bare Allah, men det er et kompromiss; ikke mellom Shia Militien og Verden, men mellom dere og MEG bare MEG. Fordi jeg er sentrert og sentralisert i Norge og kan og Advarer/Truer med å Bryte ned Loven fordi den har Drapsforsøkt meg og Torturert meg som ISIS og USA gjorde Shia Militsen (med noen andre enn bare Shiaer).

Den korte historien er: Bøy dere til Imam Hosains Hellige Grunn når USA går inn i Irak og Norge som «Watchers» ved Jesus korfestelse, fordi Musikk kan røre deg og du kan ikke røre musikk. Og Musikk salg er Haram i Islam. Den Kongelige Vakten, Vakten av den Sanne Kongen Allah meg Ingen Ting sier; Bøy dere til meg hvis dere ikke vil akseptere Allahs kjærlighet (Ingen Stemmer). Og jeg vil sende dere til Helvette Alle Sammen. 

Dere kan ikke utsette «Rettsaken» for alltid. Jeg vet ikke om Korona. Jeg Synes jeg har «tilkalt» Korona. Fordi den Kongelige Vakten Sier det. Når jeg slår Dama fordi hun vil ikke barbere leggen eller Erik fordi han faktisk Barberer Leggen, skal hun og han ta imot og IKKE blokkere. Prøv å stopp meg. Men det går ikke an. 

Leave a Reply