Til Politiet 1 fra 2009

Til politiet (klage)

Jeg heter Mustafa Mahmood. Jeg har en innviklet situasjon som Kontroll Kommisjonen ved LDS ikke er så behjelpelig med og (det sier seg selv hva dems navn står for). Jeg er en Norsk statsborger og ikke lenge siden lagde jeg et pass for gitt pris registrert.

Ved LDS og tideligere har jeg blitt dårlig behandlet og jeg har i tillegg ikke fått hjelp direkte. Indirekte hjelp, det har vært. Da, hjalp de meg med tvangs paragraf som resulterte i at jeg ringte politiet som de truet meg med. – Detaljer: ”…” (Udefinert =/= ukjent ).

Her og ved mange andre tilfeller kommer vi i berøring med religion(en) min som er Islam. Vi står overfor et problem hvor to tigere kjemper mot hverandre for dominansen over et fjell som det heter i et ordtak.

Jeg kjemper. Mot politi? KK? Helsevesenet? Taktisk sett sier jeg at jeg bekjemper helsevesenet i visshet om dems uforutsigbarhet siden dems taushetsplikt er underlagt lover som jeg kjenner til og jeg ikke ’faktisk’ kjenner til.

Jeg er frakrevd en konkret trussel: Taktisk. Våpen er av to typer (kombinasjoner). 1. Offensiv og 2. Defensiv. Her mener jeg ikke at defensiv er slik det er ved den medisinske definisjonen. Ved den religiøse definisjonen er det samme. – Så er mitt våpen av defensiv art. Dette innebærer at dere vil se inn i mitt potensiale for belønningen for behandlingen jeg har fått. Dere kan 1. se på min blogg på MSN. 2. Dere kan se på notater jeg har skrevet. Dere kan spørre meg / diskutere og da svarer jeg best jeg kan. Og det er litt av hvert.

Hvordan ser mitt våpen ut og hvordan og hvorfor jeg utviklet den? Først. Bakenfor ethvert våpen ligger det til grunn en årsak (for eksempel Ære). Min ære har vær minn grunn til å ikke gi opp for positivt press. Jeg er en negativist. Elektrisk er jeg lik 0 eller balanse.

Jeg har et utskrivningmøte etter-i morgen. I dag har jeg ingenting. I morgen har jeg 2 møter (10:00 og 14:30 hvor vi blant annet skal ta opp mine behov). Jeg har planlagt et møte siden mitt våpen tilsier det. Der skal være fem personer. Mitt våpen er som et laser ( 100 meter ) stanselig av et papir hvor en stål plate er urimelig for å gjøre jobben.

Jeg har Ausperger syndrom. Og er tilskrevet en lege som heter Ellen. En snill dame. Jeg begjærer kontakt med politimann skråstrek advokat skråstrek humanist. For å fortelle han denne planen jeg har og at han kan kjappt kikke i mitt verk. Det vil være synd å kaste den brort, og det vil være et uoverkommelig problem for meg. Det er i politiets hender jeg legger mitt våpen at de kan håndtere det. La meg mase: Jeg ser stor nytte i det. Men; ”det er et sort hopp for et menneske og lite for menneskeheten”. Jeg kan fortutse frykt og stress i forbindelse. Men det tilhører ikke politiet. Helsevesenet tar seg av det.

Jeg har ikke en mobil nå. Men jeg kan kontaktes på e-mail hvis nødvendig. … Jeg har snakket med en prest, men han var ikke stort mer enn en god lytter. Jeg har ikke tid tilat man skal lytte. 1. Registrere 2. Reagere. Mitt motto. Jeg tar meg stort sett av reaksjon. Dvs. Jeg gir ikke sjansen til min fiende å gripe meg sittende … i meditasjon. For jeg er nemlig en snikmorder. La meg si en potensiell snik morder (og jeg har mange bak meg). Så jeg forventer God behandling. Ikke nødvendigvis en unnskyldning for positiv behandling … men; stillhet. Jeg har vært i kontakt med en Teolog Stig Arne og vi har avtalt et gjenmøte om ca. 10 dager fra nå. Jeg forventer å høre noe spesielt. Jeg er ikke en totalt ulærd, men jeg har problemer med vanskelige ord. DVS. Kjappt og enkelt. Effektivt. Fryktløst og destruktivt. Det er ikke I min interesse å samle på ord. Men at ord skal samle på meg.

Mustafa Mahmood Al-Saedy

Leave a Reply