Aspergere; og Ære og Jomfrudom

Hei, jeg ble ferdig med morgen bønn nå nettop og det fordi Allah har gitt meg den Æren at jeg kan faktisk be morgen bønn og det er noe man får … du skjønner. Så jeg tenkte på Aspergere og Jomfrudom i “Moksu” som det heter I Karate dvs den korte meditasjonen og refleksjonen over “Økten” som i mitt tilfelle her var Morgen Bønn. Og her er det:

Jeg snakker om at Menn har Ære, og Kvinner er Kyske og Rene. Det er det vi burde strebe etter og prøve å perfeksjonere det. Under Guds veiledning som kan kalles 3D part for å være teknisk, og Imamene som snakker for Gud. Lærde generelt. Jeg tenker en Lærd som ikke er redd for Gud Allah er ikke en God Lærd, for han vet ikke det jeg vet og virkelig Lærdom generer Gud-Fryktighet og det vil ikke nødvendigvis si Frykt i ordets rette forstand, men en Nærhet av Realiteten som er Positiv og også Negativ.

Når jeg som Asperger, og Asperger er et konstruert ord – som en Mann skal ha Ære og gjøre det som er riktig Fryktløst, hvordan kan jeg ta ansvar for “Sexuell Renhet” uten at Jenter faktisk gjør sin del av Jobben og Passer sine Private Deler? Jeg skal også Passe Mine Private Deler, men hvordan kan jeg gjøre det når jeg er “Fryktløs” og konfronterer alle typer mennesker gode og dårlige menn og damer og jeg er god? Jeg vil påstå at det er Damenes Ansvar og Gardere for Allah og Menn og “Neie” og si Nei til flørte forsøk fra Menns Side og sagt rett frem: “De skal være Moren dems”.

Det er ikke Kvinnenes feil, eller Menns feil at dette er tilfellet idag at dette skjer, men Djevelns feil for de som vil kalle det det. Det er ikke Kvinnenes feil. Det er ikke Menns feil heller. Hvis Kvinnen er utdannet, er det grunnlaget for utdannelse for Barna og samfunnet, guttebarn og jentebarn. Det er ikke en garanti at Lærdom gjør at vi blir Gode, men sannsynligheten øker Dramatisk.

Det jeg sier kan forstås som Negativt, og på en måte ja det er Negativt. Realiteten er både Negativ og Positiv. Vi må åpne opp for Negativitet også. Og Negativiteten og Manndommen har Priotietet overfor Positivteten og Positiviteten eksisterer fordi Negativiten tillater det, og selvfølgelig Ingen vil ha det vondt men må (prøve) respektere at Smerte er Fakta selvom vi tror på Glede. Det vil si at alle har to sjanser på å være Troende. Deretter er det snakk om “Submission”. I en setning som Koranen sier: “Så dere ikke blir Glade for det som er kommet deres vei, og ikke lei dere for det som går vekk fra dere“.

Leave a Reply