7 Fall til Kris

Kris en sykepleier person med teknisk kunnskap snakket i munnen på meg på telefonen fordi jeg sa Sannheten. Så jeg lukket telefonen og sendte han SMS, og slik er det:

Meg: Du lo av Banchod Sangen, du viste den til meg jeg lo ikke. Du lærte meg hva Banchod betyr. Du får bare gode Ting av Troende, hva får jeg av deg? Skal jeg gi deg gode ting og suge gift av deg når du er MYK mann med HARD kropp og frykte deg?

Konklusjonen (som Kris sa): Denne samtalen fortsetter ikke.

Meg: Konklusjonen: Hvis du kommer her og starter samtalen på nytt eller bare kommer her, da får du 7ende fall og DU har drapsforsøkt meg.

Meg: Punktum.

Han: Jeg har ikke tenkt til å prate med deg før du prater sant. Slutt å send meldinger.

Meg (samtidig): Jeg leser etterpå.

Han: Haha … Mannen (ikke) er såret. Du får det du har gjort tideligere i ditt liv. Du får respekt for å ha en sterk kropp, men ikke hjernen din.

Jeg sender deg ikke meldinger, og du kommer ikke. Korrekt? Jeg ser ikke om du ser brevet mitt tydeligvis fordi du er en agressiv dame i Guard / on-Guard. Korrekt?

Meg: Jeg spør deg: “Korrekt?” … og du sier (til meg): “Inntil du snakker sant”. Så noen er Bullshit og kommer her fordi det lukter dritt hjemme hos dem. De drikker piss og pisser på meg sånn at jeg ikke dusjer, og smerten blir så stor at jeg orker Ingen Ting. Som tullinger spør de: “Hva kan vi gjøre for deg? Du vil jo Ingen Ting”. Realiteten er at de vil Ingen Ting for meg og demselv, de er død vekt og jeg er funksjonshemma pga av dem. Fordi de har Downs Syndrom og gjemmer seg bak folk med Downs Syndrom fordi: “Jeg har et godt hjerte”.

Og sist nå sender jeg han en textuell erklæring av hvem han er, i form av dette brevet og han kan be sin “Sjef” om å drapsforsøke meg igjen med BJJ etter 10 år med tortur.

Meg: Har jeg løyet? Og snudd Ryggen og gikk vekk? Noen tar vennlighet for svakhet. Vennlighet vil si at du er venn. Hvorfor er du min venn? Si noe sant.

Meg: Noe godt.

Meg: Noe rettferdig.

Meg: Du kan alltid angripe meg, det er det du kan, holde i belter og ta vekk lufta = BJJ og Sykehuset

Leave a Reply