Karate og In/Yo

[ ] Før var jeg “i kjeller/chamber” introversion i symetrisk (mørkt) dobbelt-grep og jeg utviklet Fi, nå er jeg 30 år og jeg har fullført Fi, nå strekker jeg meg mot Ne til litt lysere tider og SEX!! og ganske deretter kommer Si og dvs Introvert kampstil eller Individuell Sport. Jeg vet ikke om jeg orker det 🙁 … dvs jeg vil ha en privat instruktør og bli behandlet som en gjenfødt Føniks – Keiserens Kongelige Vakt

[ ] Slag med Oi Tzuki og Positive Damer fra Chamber nede (Genin) går opp til Chudan (Chunin) og Jodan (Jonin). Negativ Mann Mae Geri i Chamber (Genin) går opp til Chudan (Cunin).

Du kan sove nå. Men jeg ringte moren min og fikk 1. Skremmende Stillhet (Hun Tyvlyttet) eller 2. Disrespekt som “Hvem er du”. Du er sammen med Kris og Moren min og alle sammen inkludert Trump om de to ovennevnte valgene i mer eller mindre grad.

Fortsatt idag, og “blir såret” av Sannheten (dvs ekteskap).

Jeg sa: 1. Bøy dere til meg 2. Bøy dere til Allah. Med Fri Vilje eller Tvang. Dere har fritt vslg. Likevel dere velget å røre musikken, men musikken kan røre deg du kan ikke røre musikken.

O Bokens Folk (Jøder, Kristne og Muslimer), hvorfor tier dere om Sannheten når dere veit? – Koranen

Leave a Reply