Høner

Kommentar til Helene her: https://aspergerinformator.com/2020/09/13/banebrytende-veivisende-barnebok/comment-page-1/?unapproved=10215&moderation-hash=733dfaf43dbf3644927917f362ebeafc#comment-10215

Hei Helene min Venn, det er interessant og lærerikt å lese dine Blogg innlegg. Jeg leser dem veldig ofte. Denne boka her skal jeg kjøpe og eie, inshallah. Jeg liker alle ting – før ihvertfall – fordi å separere det man “liker” fra det man “ikke liker” er sykdommen til sinnet.

Det betyr ikke at Hen er OK. En Hen er jo en Høne på engelsk. Men hør meg. Og jeg tror ikke vi blir enige, men fordi vi er uenige er ting bra. Uenigheten til min nasjon (min sier han) er en Barmhjertighet – Profeten Muhammed

Jeg spøkte med en BJJ sykepleier venn her, som har respekt for min Asperger, og jeg sa til han at han var Mongolsk Mongloid dvs. Downs Syndrom. Jeg mente ikke han var mindre menneske for det, eller at noen er det for de som vil protestere. Han min venn spøkte tilbake, men det var en annen Sykepleier her på jobben som ikke “skjønnet” dette og han kommenterte at vi alle hadde Mongolske Gener i Blodet. At alle Hen, alle Mongolske Mongloide var uunngåelig, han mente at vi må bare akseptere at den mørke sida av Realiteten er noe vi må akseptere og leve med. Menn hvordan kan en opplyst lærd likestilles med en som vet Ingen Ting? Jeg tenker at det er Ingen som er Smart og Ingen som er Ikke-Smart. Talle på veiledede og villedede slik jeg forstår går opp og ned hele tida og Ting er under Guds Kontroll.

Unnskyld retrospektivt innskudd i formatering, jeg er ikke skribent. Jeg svarte på komentaren at; I Koranen blir “Homser” eller Hen-folk tiltalt av Profeten Job, at; “Ta en av mine døtrene mine hvertfall! Bare ikke gjør gale ting som Ingen har gjort før dere i verdenene.”

Konklusjonen er at jeg liker alt; Og at Problemer gir noen konkrete på muligheter og muligheten til å “for-stå” alternativet Den Sanne Kongen Allah Gud, og de Kongelig. Fordi; Det er menneskelig å synde og Gudommelig å tilgi.

Det vil altid være noen Kongelig, og noen mindre Kongelige. Dersom Lov og Teknologi tillater det blir det flere Kongelige og mindre arbeid. Det var ikke Traktorer og Gravemaskiner før i tida, ikke Lyspære heller i sin mest primitive form, men idag finnes det. 100 år tilbake ved første Verdens Krig var det 90% mer Arbeid.

Jeg gidder ikke formattere teksten 5 ganger, og autokorrektur og Hackere forvirrer budskapet. Men dette er det.

Mvh
Mustafa Al-Saedy

Leave a Reply