3 Nivåer

Jeg har følt det sånn selv. Jeg har etter-spurt en eller annen «medalje» fra Norge til en Irakisk Norsk Asperger slik at jeg har noe Fysisk å refere til.

Når jeg (også) sier at jeg kan brukes til noe mener jeg ikke at jeg er under dem i ånd, selvom jeg er under dem Fysisk på Magen som gutte Asperger. Fordi ånden min er/var potensielt veldig høyt oppe som en ørn, så de brykte mitt «vann» til å slukke tørsten sin som de fikk av meg 🙂 selvom jeg visste de var ute etter å degradere meg – som Imam Hussein og hans kompanjonger

Min ånd er et uttrykk for «sterk sjel» gitt av Gud som de metodisk bekjemper. Og det er riktig å være Extrovert Følende og Sterk i gruppe-vi, og det også riktig å Introvert Følende med jeg-vi, et Kongelig vi og modig 🙂

Modig som Mulan i Christina Aguilera sangen her:
https://www.youtube.com/watch?v=G6PZm8vhm6I

Legg att eit svar