Brev til Ola

Hei, I Guds Navn Den Nåderike Den Barmhjertige


Du sa vel det finnes 3 typer materiale sammensetninger, de Homogene, Hetrogene og Bi-File … Det er det jeg sier, umiddelbart vil vi alle være Bi-File, og det er ikke lett for meg å si det eller leve med gjentatte tilfeller hvor jeg blir ignorert og bannet online og offline … Men og jeg sier men, vi vet jo at bi-gami/bi-fili er ikke noe alle har råd til *individuellt*, og at 4 mobile damer har kontrakt med 4 stasjonære menn er noe vi ikke har råd til enda tror jeg *kollektivt* …. For jeg vet det er snakk om å “holde ord”

Korriger meg / : Koranen sier Partnere for Menn og Kvinner (ازواج), og retoriske spørsmål om sexuell legning burde være rettet mot det motsatte kjønn fordi Gud vet at Homofili er en Gråsone der hvite eller svarte kan initiere en aksjon.


For livets formål trives vi best med det motsatte kjønn, det er mer “effektivt” å være homse men dette er overtenkning. Og ydmykt sagt fea en “pick-up” artist bakt i livets harde skole; Flørting er å være; 1. Cocky Funny og 2. Snakke Non-Stop

Hvis man i det hele tatt over tid vurderer homofili kan man vurdere bi-gami mellom 4/4


Fred

Leave a Reply