Styrke – Ild og Metall og Ingen Ting

https://safflowerclinic.com.au/wp-content/uploads/2014/07/FiveElementsCycleBalanceImbalance.jpg

Brev til Imre og Erik og Kris og Bjørn

I bildet over er du kanskje grønn (tre). Jeg tror du er tre-slange Imre og Erik er Tre-Tiger. Sist jeg sjekket var jeg ild, jeg er faktisk ild-tiger.

Jeg skjønner at Ild-Tiger er sterkere enn metall 8) … Så Hylklere er redd for meg. Hyklerene tar dere når dere som ovennevnt “fornærmer” dem … istedet for å banne på Politiet advar dem mot Chosen / Mustafa … Jeg er dønn seriøs og dette er latterlig.

Bare helsevesenet kan “ta” meg og de har som ovvennevnt drillet i meg i 10 år og deapsforsøkt meg; jeg sa til sykepleierinnen jeg vil demonstrere mine muskler for henne fordi hun “ville” hjelpe meg, og at hun hadde ikke noe valg. Hun samtykket, og i nød dro vekk og hun fikk en lekse om å greite.

Konklusjonen: Deres overordnede har drapsforsøkt meg og dere vet jeg er urettferdig behandlet. Dere vil gjøre det godt. Men siterende Imam Ali: “Jeg undres over et folk som hvis de er generøs mot dem de er onde tilbake, og hvis du er ond er de gode” … Jeg personlig undres fortsatt 😛

Leave a Reply