Tertor – Romersk og Islamsk

En tertor referer til 3, faren min pleide å kalle meg det på Arabisk (طرطور).

I en kamp mellom Offender og Defender er det snakk om hvem har “tertoren” dvs. 3dje bein i Defensiv Stilling aka Kokutsu Dachi i Karate. Hvem er representant for Forsvaret? Hvem gjør selv-forsvar? En tertor er også en Ters i musikk.

https://ar.wikipedia.org/wiki/بوابة:التاريخالإسلامي/مقولةمختارة/4

إني أرى رؤوساً قد أينعت وحان قطافها، وإني لصاحبها، وإني لأرى الدم يترقرق بين العمائم واللحى

At “tertoren” kappes av og jeg blir en “body” uten en “head” – som at Asperger (jeg tenker på meg) er funksjonshemmet mentalt av samfunnet som krever menneske ofre av jomfruer.

Mellom Kain og Abel i Asiatisk Kultur, og Romelus og Remus i Vestlig Kultur et det en “tertor” som blir sparket frem og tilbake i byråkratiet og utslitt – som en ball.

Defensiv person har en “tertor” dvs. en avgud andre enn Allah’s Jord – som blir sparket ut pga frykt istedet for å bli inkludert inn i varmen. En offensiv person er ikke en Realist, selvom slave, slavhet er bare til Allah. Den Offensive vil ta tertoren til slave fordi den Offensive er slavelagt. Den Offensives definisjon av Realist er mindre utviklet og noe annet enn Aristoteles og Platons definisjon.

Jeg som burde ha en “tertor” har blitt sparket i stykker og drapsforsøkt i atom størrelser av noen sinte mennesker som dyrker avguder som “3” eller “tré” – fra Irak og Norge – i en ond sirkel. Og at de trenger min kontroversielle jomfru menneske-offer for sin falske religion.

Jeg som “tertor” som General Maximus (video under) er General – som menig Benjamin – ikke kun fordi jeg er den sterkeste Krigeren i Legionen, men fordi jeg også har Troen på Fremtidig liv i Paradis eller Helvette og skjønnhet, fordi jeg spiller Gitar også … Fordi jeg både driver med Kamp, og Kunst, at jeg er en Kamp Kunstner – KK.

Les brev 2009 til Politiet fra meg i Loggen her: https://dualism.pro/2020/08/29/til-politiet-1-fra-2009/

Takk til Herren av Verdnene

Leave a Reply