Kriger-Munk

Hei,

I Guds Navn

Det virker som det skjer mye i ditt liv med planen din. Hos meg gidder jeg ikke å “løfte vekter” eller “jogge” – det som en Kamp Kunster. Fordi; “Hva løper jeg etter? Og hvorforfor løfter jeg vekter?”. Vi vet jeg blir kalt Asperger for de som ikke har fulgt meg. Når jeg sier Kamp tenker jeg Krig, og Kunst tenker jeg på Munk. Jeg husker å ha lest forskjellen mellom de to i refleksjoner i en “ulveflokk” om at folk sitter fast mellom de to Tingene. Å bli voksen ER å gjøre det valget.

Jeg husker Behavioristen og jeg snakket i begynnelsen på Tvangen her, om at jeg skulle trekke meg tilbake fra Verden og delta i et Kloster og bli Munk. Hun anbefalte et Kloster i Amerika. Jeg er nemlig redd for å fly. Hvis flyet blir ødelagt i lufta og vi faller i Atlanter Havet (?) mellom Amerika og Norge, da kommer Haien! Dette er skremmende enten Fysisk eller Abstrakt.

Derfor har jeg blitt en Munk utenfor miljøet sitt, … og en Kriger mot Staten som “VIL HJELPE MEG!!!” … en Kriger-Munk dvs. en Ninja som sloss for livet og prøver å helberede Staten som PRØVER BARE Å HJELPE MEG.

Nylig utarbeidet jeg en plan fordi jeg er blitt 1 år over 33 nøyaktig, og jeg klarer å reflektere samtidig føle hva jeg trenger å gjøre i en gammel kropp. Moren min sier; alle har det vondt, på en eller annen måte. Og jeg har nå hatt det vondt sammen med alle sammen den tida, så nå tenker jeg … fill-inn-the-blank

Mvh
Mustafa

Leave a Reply