Et brak

Idag vekket jeg (Personalet) kl. 14:30 med et brak – ganske nærme i ettertid. Spesielt Ali fordi han er «min svarte bror». Jeg startet rolig med bare Ali en gutt, han hadde en MSL; Erik skal være med. Oralt sa jeg sint når Erik aksepterer jeg skal tråkke på han – at han respekterer meg – og han vil være med, da kan han bli med. Fordi jeg gidder ikke å være redd for han når han tråkker på meg som Kris sier, «du er en drittsekk» (Kris sa det til meg når vi kranglet, Kris er min beste venn). … selvom alternativet er jeg skal sitte på rompa hjemme sammen med begge Personalet.

Trist er at personalet om en dag får «lade opp» igjen for å kunne igjen gi med valget mellom sult (jeg har ikke brød på Søndag nå) og hjemme-fengsel. … Jeg får ikke et tredje valg. De stjeler det tredje fra meg (klemme sitronen). Originalt var dette valget for dem fra meg. Vet du hvorfor de klarer seg? Fordi de truer dommeren.

Staten gir meg derfor Ingen Ting pga Korrupte Mennesker. Til graden av min drapsforsøk. Hvis man er god og duftende god går det bra. Det går ikke an å ramme inn Allah, Allah rammer oss.

mvh Mustafa

Legg att eit svar