Alive Dead og Un-Dead

E-mail: RELEVANCE OF THIS ARTICLE TO THIS WEBSITE :  EVERYTHING IN THE UNIVERSE IS ABOUT BALANCE OF MALE / FEMALE / NEUTRAL. SO YOU WOULD EITHER HAVE TO BE ALIVE (M OR F) OR BE DEAD (NEUTRAL), OTHERWISE YOU ARE UNDEAD.

Den eneste Te-en jeg kan drikke er svart Te, fordi den forringer ikke. All annen Te som jeg får ferdikjøpt forringer. Nylig bestemte jeg meg for å kjøpe kanelstenger og Koke dem i varmt vann ( :P) og i starten duftet de veldig godt når jeg åpnet posen – lenge etterpå også.

Nå er det morgen 7:30, jeg lagde en stund siden Kanel Te fra kanelstengene og jeg merket de duftet ikke. Personalet helt sikkert ble straffet (men jeg er aldri helt sikker) collectivt sammen med meg. Ellers er det druene som også ble ødelagt.

Personalet vet det her. De «samarbeider taust» med meg i å være lei seg. Konklusjonen er det er en makt som redigerer kvaliteten på Teen og livet til folk, det er en Herre som gjør det 🙂 …. Jeg håper herren er fornøyd. Gud er bare en.

Legg att eit svar