God og over

Jeg og Personal K min venn er enige om at; Hvis jeg blir sint eller hvis jeg synger til han at jeg er glad i han uansett, og at min Fi skal bli respektert. Hans forhold til meg forblir så langt unevnt. Så egentlig jeg skulle ikke skrive loggen her fordi istad min Introvert Følelse (INFP) var sterkt forstyrret av K’s Fi da vi “kranglet” … Hans Fi er den barnslige 3de Funksjonen hos han, hos meg derimot er den den 1ste. Vi er ISTJ og INFP.

Hans Fi er barnslig sannsynligvis langt opp i alderen, når han er også Si dominant som jeg kaller akkurat nå ‘paragrafrytter’ er han skremmende sterk. Kort fortalt, han er passiv-agressiv og truende på avstand og opptar stueplassen, og når/hvis jeg får panikk pga av samfunnet hans og han også – blir han agressiv på nærhold. Han sier det. Jeg sier det. Og ellers; fordi “han synes synd på meg” ville han kjøpe horer til ‘nærhet’ til meg. Hah. Det ville noen andre her også, spesifikt Personal E og A.

Vi kranglet om Doffen. Personal K ville viske vekk det Personal BB sa til meg og personal K, og han sa det nesten ikke til meg i det Hele tatt fordi alle er redd: “Doffen trente TKD i 20 alderen og brukte penger på Bilen hans, BB ba han heller bruke penger på Trening i Gym og Protein ol. Dette roste personal J BB for da.” … Med ettertanke og minimal Ærlighet til meg tror jeg Personal J hadde rett. Jeg tror Personal K skulle ikke visket vekk og hvisket til meg.

Konklusjonen. Personal K kom i stua nå og sa “hva skjer?” … Jeg mistenker sterkt hackere. Jeg svarte jeg skriver blogg. Jeg kan sende den til deg … han mente og sa han var der samtalen foregikk, “så han trenger jo den ikke uansett egentlig”. … Jeg holdt på å si, sa jeg til han: “Jeg kommanderer deg til å lese den”. Han protesterte. … Jeg sa etterhvert: “Du vet jeg var ISTJ som du er nå, dersom jeg ikke hadde blitt misbrukt av eldre folk og dine sjefer hadde jeg banket deg opp fysisk (her og nå) og med defensivt våpen. Og vet du hva? Jeg er ikke smart, men jeg identifiserer 2 mønstre ved deg: Du kopierer folk. Og du gjentar deg selv”.

Simon Sinek snakket om at regler er for Late Ledere.

Leave a Reply