Til Kvinnen

Hvorfor vil froskeprins ha deg som Kone?

I irak og verden generelt er Man supposed å se en kvinne før det eventuelt skjer noe. Imam Ali sier vi tar ikke flytende fisk – Sharia godtar det ikke ihvertfal i Shia Tradisjon min Tradisjon. Norske som er Sunne spiser ikke fisk som har dødd under vann …

Poenget mitt. Jeg trenger en kvinne som kan være min venn og min rådgiver. At jeg synes synd på henne er ikke kjærlighet. Kjærlighet finnes ikke, likevel jeg hat noen tillatelser av Gud. Jeg er også som Jesus og 34 år nå, men Jesus døde ved 33 år. Jeg ble fysisk drapsforsøkt flere ganger, en gang jeg kan bevise er bare ved 32.5 år.

Jeg vil tilnærme meg deg, slik du har presentert deg vil jeg være bare venn. Fordi alle damer er Blomster. Noen blomster ser bra ut. Noen ser bra ut og lukter bra. Noen blomster bare lukter bra (som deg). Noen blomster er død fisk.

Vil du introdusere deg til meg PÅ EKTE? Dette er mitt andre tilbud til deg. Eller er du EKTE? Dette er nemlig internet.

Leave a Reply