Himling og Skuespill

Jeg forstår godt 🙂

I en bønn i Koranen sier: O Allah du vender om Hjerter og Blikk (at man ufrivillig himler), fest mitt Hjerte på din Vei og Lov så lenge du lar meg leve, og ikke villed meg når du først har veiledet meg, og vær Barmhjertig mot meg – du er den tilgivende den Barmhjertige

Engler eller ei. Loven (ikke Allah) har drapsforsøkt meg Hardt og Mykt gjentatte ganger, og jeg sverget allerede, jeg skal drepe hyklere som er mennesker til min Mester Allah … en nylig tilleggelse til løfte er jeg skal Torturere alle Fallne Engler som det heter i Kristendommen. Allah også skal jeg drepe dersom Han er ikke god. Det er ikke Norges eller Iraks eller ISISs jobb. Det er min jobb.

I Islam en Engel blir ikke Fallen, ever 😎Du er elsket av Gud Helene og i godt (juridisk) Asperger selskap, Staten jobber for deg. Dersom de gjør en dårlig jobb vil jeg Torturere Fallne Engler og Fallne Mennesker. Fysisk og Mentalt.

Du kan slette innlegget mitt eller ikke. Du får Lov (av meg) til å gjøre som du vil. Allah sier: Husk Meg jeg husker dere, som gir mening. Men når en Asperger sier noe (sannheten), da skjer det. Test meg, eller whatever..

Leave a Reply