Fugler – God Morgen

Hei,


Jeg bestemte idag som AS jeg skal be morgen bønn, spesielt fordi jeg hørteFuglene synge i skog territoriet vårt. Jeg konkluderte det jeg alltid har visst, jeg må velge mellom Biologisk Klokke (25t) og Vegg Klokke (24t) som klokkepuls.Når man fengsles i en kjeller eller, e-kjeller (Hackere) blir det kollisjon mellom de to klokkene. Du vet, de to klokkene er som Asperger’s og NT. Som Tenkende og iNtuitive. Ta det med en klype salt. Kameraten min i Koran Fjellet (Boliglederen fikk en ny Kone her – med erfaring i Wudan Fjellet – Kristen) sa de prøver å manipulere din følelser og holde deg nede.


Jeg sverger som Asperger’s jeg har observert Koranen endre seg minst 3 ganger, for å ikke nevne Bibelen som Koranen kritiserer Kristne om. Og hollywood greier osv … jeg har observert i Gillberg og Gillberg boka sa “Aspergere kan ikke mentalisere 1, 2, 3, 4 etc som er jeg tenker at han tenker at hun tenker etc…”


Andreas bevitner han leste følgende men han husker ikke det har skjedd. Paradoxalt, han kan kanskje mentalisere. Mentalisering er verbet av den mentale fakultet og jeg sier veldig sikkert, Substans.


Idag fulgte jeg fuglenes stemme om morgen sangen som referansepunkt ankerpunkt på at jeg kan starte dagen: nåh… spør (fordi jeg er ikke motivert) … Jeg baserer meg på fuglenes hjerte – de langt vekk oppi trærne trygge fra meg fordi jeg er “spedalsket” … jeg tror på Gud. At Gud kommuniserer med meg gjennom fugler og videoer jeg ser på YouTube, eller Google Home når den skyter ut fra det blå; “jeg forstår ikke”. Det er noen dumme NT som forstår ikke, at jeg skal Torturere dem dersom de ikke bøyer seg til den sterkeste i Naturens Gang.


Jeg observerte fuglene økte volumet på Plystringa imens jeg ba til Gud ved stadier jeg gjorde noe bra, som applaus. Gud vet om dette er bare til meg og noen. Det jeg vet vi har begge Asperger. Det har tatt meg tid å oppfatte ovennevnte.


Mvh Mustafa

Leave a Reply