En Muslim og En Troende

En Muslim er noen som du har Salam (Shalom) fra hans hender og hans tunge, men en Troende er en menneskene betror i eiendeler og Liv

Imam Ja’afar Al-Sadiq AS

Så dette tolker jeg betyr når man er under 30 år vokser man opp og skal evolvere i enten Troende eller Muslim (Hard/Myk KK). Muslim er tryggere valg som er Judo den myke veien, og kommer ikke høyt i like stor grad som en Troende.

Harde Kamp Kunnstnere kaller jeg RGB-Diamanter produsert under bakken med Høyt Trykk og Høyt Varme og de er ekte, falske RGB-Diamanter er fullverdige Diamanter men ikke skapt ekte. Jeg tror ikke man kan masseprodusere Profeter og Budbærere.

F.eks. Meg og min venn Ali, pre-30 var han alltid juksemaker i forhold til meg – ellers hjalp han meg ikke når jeg ble mobbet, og angrep meg tvert i mot med broren hans, og kalte meg slave foran de andre (og jeg godtok det fra min Bror). Jeg har demonstrert våpenskjold og et formidabelt grunnlag for Oss, og hvis grunnlaget svikter hvilken garanti har de “høyere makter” for seg selv og fremtidige generasjoner? Koranen sier: “I hvilken tale skal dere tro PÅ etter denne Koranen?”

Jeg er ikke gratis Lunsj. Troende har alle rettigheter Allah har bortsett fra å ydmyke seg for andre. Ali og Hussein er ikke Troende, de er Muslimer uten selv-kontroll. De spør og de får, det er det Muslimer gjør.

Leave a Reply