Luktesansen og alkoholikkere

Først husker jeg en sykepleier ved årtusenskifte nevnte at han “merket” luktesansen ble Hardest rammet ved oppvåkning og han var myk uten noe behov for kontroll.

Igår med Erik og langt tilbake i tid med Tor Erik luktet det forferdelig når det gjaldt hva, og hvor mye ble avvist av “de våkne” og det var mye – men balansen ble kjappt tatt igjen og de sa ja jo det er noe som lukter likevel men vinvet ikke hva det er…

I forbindelse med vaksine ble det spurt dersom luktesansen var blitt Rammet iforb. med Karantene. Og Knut KK “stone face” har veldig god lukte sans.

Eller har det blitt servert Død Fugl til meg ved begynnelsen av TPH, og nå Ali lurte på om jeg så at det var Vin Eddik som ble tilsatt salaten han lagde. Jeg sa nei, jeg lukta det (og jeg har sett det var Vin Eddik i huset) jeg ser ellers du har mye alkohol i kroppen din. Og ovennevte om luktesans.

Alkohol er Haram hvis det bare heter det eller lukter det. I Sharia er Haram Haram inntil “fargen eller smaken” endres. Jeg vil ikke lukte som en al-koholikker. Noen trenger å ta Hara-Kiri.

Kris mente med Kors på Halsen 10 Kniver i Hjerte at Parfymen jeg hadde ikke var forringet og den var Sterk-Bra. Han visste ikke jeg hadde tatt 10 spray.

Moren min siterer Arabisk Visdom: “En god persons duft er i sitteplassen lenge etter at den gode har dratt”. Personellet med meg sier de liker Svak Parfyme – det de sier ifølge Arabisk perfeksjon de er dårlige og sprer dårlige lukter og illusjoner.

Leave a Reply