Ære og Integritet

Idag fisket Sekuritas meg ikke, de prøvde. Lederen av Sekuritas gruppa som jeg kjente igjen stod med ryggen til meg i spagate nesten.

Jødene har ikke Lov til å fiske opp på en Lørdag som er Jødenes helligdag. Ifølge Koranen de gjorde det likevel fordi “fisk som meg” var ikke tilgjengelig de andre Dagene – forde alle menneskene hater Sannheten og er Flergudere, nesten. Alle/Jødene skal ikke skru på elektrisiteten på Lørdager, engang. Såpass respekt for Gud har de.

De vil kontrollere meg. Dette er en fisk (Mustafa) vi vil ha sier de.

Edit: Khalid ISFJ sier det er en Hval (INFP), jo i Koranen det står sånn og sånn! Sjekk selv! … Når jeg har extravertert tankene husket jeg Allah sier at de vantro (og Kristne) vil endre Koranen og “tvisten tungene med den”. I Allah’s navn jeg sier jeg er Allah, selveste Buddhamind, og bare Allah kan hjelpe dere mot meg. Moren min korrigerer meg at Hval/Fisk brukes om hverandre i Koranen.

Jeg sa til Kris jeg er ikke halv Gud, jeg er hovedkvarteret for Gud’s veiledning til Menneskeheten. Jeg er Forsvaret. Mine brødre og glarrbarberte damer kommer til meg. Det er Ingen Koran og Tora eller Bibel som beskytter folk, og Profeten Muhammed Respekterer meg. Det er på tide Politiet gjør det også og gir meg det jeg har tatt. Dersom de vil gjøre noenriktig, ellers kan de ta Hara-Kiri hvis ikke de vil gå gjennom en ildprøve i 30 års tid.

Leave a Reply