Den Nedre og Den Øvre

Verdien og Generøsiteten (?) til hver eneste person er hans kjennskap og tydelighet til at Allah Hellig og Høy sanksjonerer mennesker i forhold til hva Han gav dem av kunnskap i den nedre Verden

Imam nr. 5 Baqir AS

Ali kom inn idag i huset og jeg spurte han ikke hva hans skole han gikk på het, fordi jeg har mine grunner til å Tro at du er ikke alt det du påstår. Han hadde ikke svart uansett. Hva er det du vil sier han, skal jeg liksom gi deg min CV?

Ja jeg vil ha CVen, og jeg dømmer deg ned og uverdig ikke fordi jeg har et grunnlag for det, nettop fordi jeg vet ikke hvem du er. Du vet i Irak Sunnier reiste verden rundt til Irak for å explodere seg selv på Sivile og mennesker og de som prøvde å beskytte sivile. Jeg snakker ikke med noen som har på seg en maske.

Og se på deg! Du går med magen ut foran deg og med alle de fantastiske historiene dine. Og det er ikke nok at du påstår du er lærd, men over meg også.

Jeg har Ingen Maske på meg, min CV er at jeg er Asperger’s og alle og Allah bevitner det.

Leave a Reply