Medmenneskelighet og Førstehjelp

https://www.nrk.no/osloogviken/politiet-ber-folk-om-a-torre-a-hjelpe-livlose-mennesker-1.15535984?fbclid=IwAR1gPTnXmWo367vZHbwwO5hHfP42eCUcsjtHTRH7LsgrK8MoM0xcpdBdqdY

Jeg startet telefon samtalen med Legevakten at jeg trenger 30 sekunder for å lese et avsnitt fra Artikkelen (over), og den gjaldt at Politiet anbefaler å Humant eller medmenneskelig hjelpe “livløse” med uansett hva folk har å tilby selvom det er bare å sjekke pusten.

Damen/Kvinnen ble Defensiv, og det ble mye å håndtere og 60 sekunder i overtid så jeg la på.

Man skjønner at det er ikke utelukkende fysisk pusting det er snakk om. Det er ikke OK å tilkalle Statlig hjelp i situasjoner hvor folk er livløse uansett hvor! Man må gjøre noe selv. Og hvis man dør i prosessen, Gud er i det minste fornøyd med deg og du har fått en god død.

Jeg vet det er vanskelig.

Leave a Reply