Alle Dårlige Ting er 3 / Alle Gode Ting er 3

Kris kommer inn i Huset vårt 2 uker før eller etter at jeg ble Defanert (Defenestrert er et annet ord).

Kris sa det jeg alltid hadde sagt men (jeg) slått Hardt av angst og fysisk hver gang av personalet. Nå er vi enige om at dette her er mitt hus derhvor forresten jeg ble lagt på bakken Torsdag 24.06./2021 sist nå

Derhvor jeg som 3dje person sier noe kritisk til 2ndre person i bilen for exempl kan det avvises (som Kris gjorde før i bilen angående tannlege som det ikke ble noe av) hvis jeg har en sivilisert stemme som Ingen av de to har fått. Og jeg må slå hode i veggen. Eller, jeg kan skrike til person nr. 2 og da får de alle panikk. PANIKK og jeg får en hes hals.

Jeg får vondt i hjerte av å bare tenke på å høre Personalet eller Moren min hviske – noen gang på noen ganger av meg.

Legen mener det er normal. I hvilke grad? Normalt er bare en Ting: My Way or The High Way.

Leave a Reply