Lys og Mørke

Jeg var innpå at adjektivet Kufr var relatert til større oppbygning spesifikt bodybuilder i tideligere blogg-innlegg her: (https://dualism.pro/2021/03/20/fysisk-😎-bodybuilding-og-kampstil/)

Nå gikk jeg til toalett 2 AM og jeg famlet og tenkte på hvordan min reaksjon ville vært hvis jeg støtet på noen i mørket – min reaksjon ville være Panikk! Fordi det er naturlig da

Tiltak for å gjør min Panikk mindre er å løfte vekter og lage en “Iron Body” som jeg tror er noe annet enn å ha store muskler, å ha en stor kropp fordi at noen skulle ha mindre sjanse til legge meg ned. Det betyr min spirituelle hvorfor blir møtt av et annet hvorfor og jeg prioriterer det andre hvorfor.

Nå må jeg huske jeg “tror” jeg kan ikke snakke i mørket og jeg kan bare ikke-sloss, derfor pumper jeg og lager et Externt Defensivt Våpen. Fordi når jeg er liten Tvinger Djevelen meg gjennom foreldrene f.eks. til å ha det vondt så jeg blindt Pumper.

Konklusjonen: Lyset er grunnlaget for det vi gjør, mørket gjør at vi blir bodybuildere. Men vi burde basere oss på Teknologien til Mars ikke Fjerten til Jupiter. Og vi vil Sove og Sove og Sove. Og mellom gåsøyne “Ali sover nedtil 1 time hverdag, bare ikke når han er på jobb, og Erik vasker seg på do til det extreme”. DPS vil at jeg skal trene Bodybuilding, ikke Karate … og Ja, “Doffen har aldri trent TKD”.

Leave a Reply