Bortebane og Hjemmebane

Basert på dette:

Vi vil ha “Defensiv Stilling” (på hjemme bane), men vi blir Tvunget til Offensiv stilling (Sirkulasjon دوام på bortebane). Som fremmede, som fremmedkrigerene.

i Norge har man rett på gratis utdanning til 23 år? I Kina er det gratis utdanning til 15 år.

Jeg sitter/står bakerst i bilen alene hvorfor vet jeg ikke, jeg tror fordi de vil at jeg skal skal velge mellom å ta ansvar og lære å kjøre eller være funksjonshemmet; fordi Asperger er eller kan være begge og det får jeg ikke Lov til.

Jeg vil jo ha en overgang mellom student fra Defensiv Stilling hjemmebane i baksete til Offensiv Stilling foran i varigheten (دوام) – og som jeg sa ha det bra, og lære mye.

Jeg håper jeg blir ikke tvunget til introversjon igjen etter 10 år med elendighet, det er ikke min feil noen mennesker er ulykkelige skapninger. Ikke sant!? Selfølgelig det er trist. Men først først. Shoaib krevde 8, jeg (Moses) sa du får 10.

Jeg sto i musubi-dachi i baksetene, og min “3 åring” ble framprovosert lineært. Jeg er en Avatar. Jeg husker når jeg snakket med Cathrine Christiansen at jeg ble framprovosert. Framprovosert av barnslige mennesker som bruker opp O2.

SNL om Sosialisering https://dualism.pro/2020/12/19/beina/ ellers sjekk Carl Jung individuasjon

Leave a Reply