Shoaib Moses og Mentalister

I Gud’s Navn Den Nåderike Den Barmhjertige

Jeg gikk på tur med Erik og Ali, Erik konstanterte og bekreftet at det han sier og gjør er basert meg. Så derfor fikk jeg ikke Lov til å “stamme” eller si noe feil.

Jeg fortalte om Profeten Shoaib som gav Moses en av døtrene hans og opphold i tjeneste i 8 år, han fikk 10. Da ble vi stanset av en forbigående eldre kvinne som var Jehovas Vitne og hun sa 2 ganger at de er Globale og at “å drepe Djevelen fører Ingenveis”. Jeg sa ja, ikke eskaler med Herren av Verdnene Allah. … Hun kom på avstand som mentalist kvinne.

Vi tok farvel og gjorde det nesten ikke. Fordi jeg fikk ikke sagt, at alt er i Gud’s Hånd. Jeg refererte til Erik Dommedagen Dom Dagen er ikke min Dag, ikke Dommerens Dag, det er Allah’s Dag.

Så ringte jeg Legevakten og igjen, jeg startet med et Bukk avsluttet med et Bukk og imellom der var det intenst og hun sa Ingenting. Den mystiske Blomsten kan være vakker 🐈❤️😎🙂🦉🦅

Leave a Reply