Kappløpet

Jeg har spilt 10 år gitar nå med relativt lite økonomisk investering i Gitar. Jeg føler at min personlige subjektive følelse (__FP) higer etter å “ta seg sammen”, likevel blir jeg av såkalte manipulative externe følere (__FJ) tvunget til å “strekke meg”. Fysisk når jeg har hastverk med å gå ut i spagaten streiker kroppen og jeg blir fastet, sikret og bundet. Omar Alkhattab spurte: “Når tok dere dem slaver og mødrene dems fødte dem fri?”

Han som lærer deg en bokstav har eid deg Slave

Budbæreren (?) eller Profeten

Basert på ordtaket over og fordi jeg har Asperger kan folk lære meg mange bokstaver, fordi når noen sier A må man si B. De må ikke la meg henge og jeg er Asperger. I en stat med technokrater og masse kunnskap burde Ting gå bedre, med forbehold om Allah’s Guddommelighet og Mohammed Profetskap, og at vi er Han underordnet. … Vi blir mer spesialiserte i kunnskapene, og har mer å kunne ta ifra Borgerlig i Allah’s Borg.

Psykologene sier man må tro på noe større enn seg selv, noe ja, hvasomhelst er jeg uenig i. Bare Allah er Gud og Verdig. Og hvis du er uenig værsågod. Vi ser hvem prøver Hardest og hvem er mest Generøs.

Og at den som ler sist ler best.

Edit: Hvis jeg må akseptere systemet kan jeg få gjøre det uten å underkaste meg systemets pedofile prester.

I senere tid: https://aspergerinformator.com/2021/07/20/klump-i-magen-hagen/

Leave a Reply