De Kongelige og det Statlige løfte av Korona

Takk for inlegget. Idag ringte jeg Tannlegen og sa jeg har ikke vært hos Tannlege på 2 år og jeg trengte en tannsjekk, og at den gamle tannlegen på Jessheim Senter er bannlyst for meg Hardt (selv om de velkomnet meg Mykt en stund tilbake mens jeg var i belte).

Dette startet fordi jeg ville oprettholde min ære. Imam Ali har sagt: «Domme Dagen er når menn blir ridd på». Jeg mener at dama rir på mannen obskønt som en Cowgirl. Da blir man en Hellig Ku og betraktet som levende Kunst. Jeg er ikke Kunst … Jeg er Kamp Kunstner.

Helene er Kongelig (sannsynglivis) i nærhet til Allah. En Kongelig Vakt (som meg) er noe annet. Og jeg har sagt. Jeg skal lage et Defensivt Våpen. Jeg har også sagt at Politiet har kontroll over mitt Defensive Våpen. Det betyr ikke du kan gjøre Duck Face og tro du (personen) kan bruke Politiet til å legge meg ned i bakken i et umenneskelig antall.

Dette er Djevelens Verk. Og Imam Ali sa: «Hvis fattigdommen var en mann hadde jeg drept han». Jeg sier også jeg skal DREPE  Djevel. Hvis han dør fysisk er han heldig. Det jeg tenker er jeg skal KILL AND SKILL HIM. Gammel? Hmmmm….

Basert på: https://aspergerinformator.com/2021/09/28/normal-naerhet-arbeidsplasser-etter-smitterestriksjoner/

Helse-Søsterern ville adlyde sin “repetitive adferd” og ikke høre på Statens anbefalinger og kommandoer (til min ufordel). Kommandøren er bare en. Guru Granth Sahib snakker om det, om «kommandøren».
Tao Te Ching sier Tao og Gud er en, men verden er delt i to. Mørket i mørket, mysteriet. Dermed sier Allah; Jeg er Herren (og Vennen) til de Troende, og Kafirene har Ingen Herre og Venn. Og jeg som Ingen (Kongelig Vakt) er IKKE JESUS og ikke deres, og JESUS har null komma niks med dere å gjøre,

Leave a Reply