Boligbygg og Kamerakurset

Idag/igår har det skjedd tre Ting, Alle var sannsynligvis ko-ordinert av Satan eller Iblees.

  • inkludert at forumet mitt gikk ned akkurat nå.
  • Jeg slutter på kamera kurset i det jeg begynner å lære om den den andre konstant
  • Moren min klager på Boligbygg

Moren min sa effektivt Staten vil kutte ned på økonomien til moren min, fordi søstra mi som jobber i frivillig arbeid bor sammen med more, og Søstra mi kan kompensere for økonomisk mangel. Oppgaven vår i Al-Saedy i samfunnet er å være prakt eksempler på God Moral. Dette smitter over selfølgelig. Ellers er vi alle maskiner – og styrt og kontrollert av Kunstig Intelligens.

Never will your relatives or your children benefit you; the Day of Resurrection He will judge between you. And Allah, of what you do, is Seeing.

60:3 Almumtahinah

Edit: Jeg skal ikke slutte på kamerakurs. Fordi kamera utstyret er et nødvendig onde. Begrunnelse: https://quran.com/100 og Terje Skåre i kamera Kurset: “Fotoutstyr et nødvendig onde”.

Leave a Reply