Kontroll

Psykolog: Når man ikke har “Katarsis” går det utover seg og andre

Vi snakket om at Sinne og Kjærlighet er to sider av samme sak, begge er følelser vi har dem sammen. Men hva er Sinne godt for? Når man er Sint lyver man, dreper og stjeler sannsynligvis. Og Ingen Sint går inn i den (Paradis).

Shia Tradisjon og Buddha: Å være sint er som å klemme et glødende kull i hånda og prøve å kaste den på offeret, vi brenner hånda bare i bestefall.

Derfor, vi her i team MMA er sammen og har det bra. Dere er rundt meg på oppdrag. Vi har det bra. Ikke ta ut sinnet deres over meg pga noen utenfor Team MMA. Jeg husker ikke at Knut minnet meg på 10:03. Her kan vi (de jeg samtykker til) senke skuldrene og ikke bli Agressive Defensive.

…Vi har Ingen fri vilje her i Norge. Fordi du må høre på Lederen, og det får ting gjort. Allah derimot tillater deg å gjøre som du vil med hensyn til Rettigheter. Allah bryr seg ikke dersom jeg ikke oppfyller hans Krav til meg, fordi jeg har fri vilje hos Han. Men jeg oppfyller kravene Gud har til meg fordi min “introversion” blir sterkere og jeg blir mer Kongelig. Så én sprøyte i uka eller måneden er ikke værre eller bedre. Det er inkompetent og umulig vil jeg si. Helsevesent eller du Personal K får ikke hoppe oppå meg fra Dverge status og “falle” på meg.

Du ER under meg. Jeg vet du vil ha Fred. Du vil ha kontroll.. Men du/dere har fått Fred i 10 år også drapsforsøkt meg igjen og igjen.

Leave a Reply