Tunge Vekter

Al-Mominōn 102: De som har tyngre vektskåler (av gode gjerninger), vil være de framgangsrike.

Når man er tung er det pga massetettheten på kroppen. Cellene i kroppen er laget av Halal materiale. Det går ikke an å være tung av søppel derimot. Fordi djevelen bor søppelkassa.

Pa vei hjem nevnte personal K at han “sa” (har lager mat til meg nå) til meg klokka er 10:03 bestemt. Jeg husker ikke han sa det, og ideen om at vi går b10:00 er min ide. Men jeg husker ikke. Jeg husker ikke alle episoder hvor mentalisering og magi og teknologi har blitt dokumentert heller men jeg føler det har skjedd og hjertet burde ikke lyve. BB tar over skrikinga og kaller drittunge, og sier “jeg gjør hva jeg vil”.

Det er enkelt: De fikk sjansen til å i rekkefølge; elske meg, respektere meg, deretter frykte meg. Det de velger er mellom å frykte meg og Ingenting (Ateisme).

Når det er sagt vil jeg ikke bli fryktet.

Leave a Reply