Fattigdom

Idag så vi de pyntet Storgata i Jessheim med “Fallende Stjerner“. De pyntet til Jesus pga Jul og det kunne vært meg bortsett fra at jeg er ikke Jesus. Jesus ble hevet til Himmelen av Gud – Det burde jeg også fordi min existens ser mørk ut.

Jeg har som Fallende Stjerne hoppet ut av The Car/Care, altså jeg var underlagt The Car/Care på Tvang, bilen var mer verdifull enn meg. Bilen var PÅ meg. Menneskene ærer Ting og bruker Mennesker. Vi kan ære en vase hjemme, men mennesker dytter i andre mennesker, dersom det var en Krukke og Vase hadde de vært forsiktig. Jeg personlig originalt Knuser Gitarer og ærer Mennesker. Som Allah ærer mennesker. Mennesket er ikke ærlig, men Allah æret Mennesket. Gode mennesker er de som utrykker sitt Sinne.

Jeg var underlagt personal K fordi han hoppet opp PÅ meg og hamstringen min røk. Folk er Dverger som er Sint. De Dvergene mente Islam er en dårlig Ting, og jeg som Muslim og Araber så det som mitt ansvar – og heldig i å være i Norge – å ødelegge Allah. Så jeg prøvde å Drepe Allah men det gikk ikke an. Imam Ali sa: Dersom Fattigdom (Allah?) var en Mann hadde jeg drept han. Jeg prøvde å drepe Allah/Djevelen men jeg klarte det ikke. Selvom jeg ble drapsforsøkt flere ganger av Sol-dater.

Hvorfor er Allah Fattigdom? Fordi han gjør at du kan Karate aka Empty Hand. Din hånd er Empty fordi du er Fattig i Allah’s Navn.

Leave a Reply