Realiteten og Defenestrering

Google/Wikipedia: Episteme is a genus of moths of the family Noctuidae. The genus was erected by Jacob Hübner in 1820. Species are widespread.

Jeg leste om Episteme et par timer siden, og nå hører jeg på Al-Waqia Kap 56 på Koranen (Notat til selv: Les Epistemologi). Så jeg la merke til at Gud sier i begynnelsen: “Hvis hun som faller faller”. Hun som faller er Realiteten på Arabisk al-waqi’a. Han som faller ut av systemet og bilen er noe vanlig det skjer, det er normalt. Det har skjedd meg. Men hvis vi bytter ut han med Hun kommer vi et stykke.

Al-Waqi’ er hankjønn og Al-Waqi’a er hunkjønn.

Jeg tror Menneskeheten er redd for å ta ansvar og innlegge Aspergerinner i tvang og belteleggininger etc. De er redd for konsekvensen. Hva med likestilliingen mellom menn og kvinner? Vi gjør ting fysisk, og når man kastes ut av vinduet aka Defenestrering skjer det fysisk. Helene har ikke blitt kastet ut av vinduet i bilen som Kristen Aspergerinne. Enten det skylder/ansvaret til Helene eller Staten. Jeg hørte om en Muslimsk (?) Somalsk Kvinne som ble sendt tilbake til Somalia før jeg gikk inn i Gaustad Galesykehus.

Og Gud vet best.

Leave a Reply