Diagnose

Jeg og BB og K kranglet igår om at K var hykler, spesielt at BB boliglederen sa unnskyld når vi var hjemme etterpå.

Idag (og igår) sa jeg du får en diagnose fra meg om at du er hykler fordi du blokkerer mot meg. Inger Johanne også. Dere får hverken lov til å angripe meg eller blokkere mot meg, hverken eller. Men å roe dere ned eller be, (eller hjelpe Katatoniske og fattige og foreldreløse) har dere ikke gjort.

Allah sier Sannheten er å sloss (Negativt), dere vil se Meg (Allah) for å bøye dere til Meg? Vi sees etter Dom Dagen og de som har ikke grunnlag på Negativ Jord får sine sanksjoner. Negativ Jord som på Negativt resultat på Korona.

Derfor er jeg Allah nr. X, den nye Allah. Og i rettsaken dømmer jeg Kjente og Ukjente stalige figurer til å gå ned fra Høystolen og sloss, i Allah’s navn. Alle sammen sa jeg.. Som original Allah gjorde. Bare Allah alene uten USA, Russlan, Norge etc kan hjelpe dere mot meg/min. Så valget er mellom Allah og meg.

Edit: Astaghfirullah 🙁 Jeg mente ikke å si jeg er Allah – allahumma sall ala Muhammed wa al Muhammed

Leave a Reply