Kampkunstnere danser ikke

I journalen står det et sted at jeg “er ikke smidig (at jeg er klønete)”. Jeg husker personalet refererte til at jeg ikke var flink til å spille fotball og dette er sant, jeg er ikke det. Men det betyr ikke at jeg er ikke en god kampkunstner.

Kampkunstnere danser ikke, det er slanger som danser og flykter som i Neko Ashi Dachi. Kampkunstnere banker slanger.

Selfølgelig den lette veien til å bli smidig kampkunstner er gjennom å danse, som en slange. Og kampkunstnerene da er lette. Men det finnes en vanskelig vei til å bli smidig kampkunstner, og den er gjennom å ikke danse.

i Islam det er ikke lov å danse formelt. Hvis jeg er gift kan jeg danse til min kone og det er ønskelig.

Jeg sa til Boligen her som ny: “Jeg bjeffer ikke, men når jeg biter biter jeg Hardt”. Selfølgelig de mente man er slange eller ikke – ingen flere mulighteter. Når jeg hører på sanger på Spotify hører jeg de er ikke for meg, de snakker om kjærlighet. Reptilene får lov til å sove. Jeg får lov til å være sterk.

Leave a Reply